Főoldal Szolgáltatásaink Tréningek, csoportos megoldások Készségfejlesztő tréningprogramok

Készségfejlesztő tréningprogramok


A tréningek célja, hogy a kívánt készség-területek hatékonyabbá tételéhez szükséges eszközöket a résztvevők készségszinten elsajátítsák. Ennek érdekében a programjainkat minimális elméleti előadás jellemzi, és a fő hangsúlyt arra fektetjük, hogy a résztvevők az egyes módszereket alaposan begyakorolják annak érdekében, hogy a munkahelyre visszatérve azonnal rátérhessenek a hallottak alkalmazására. Konkrét, céges esetpéldákat dolgoznak fel és oldanak meg, és az egyes tréningnapok végén személyre szabott akcióterveket dolgoznak ki a tanultak átültetésére. Megállapodnak annak módszerében, hogyan kérik számon egymástól az akciótervek teljesítését.
Az akciótervük legfontosabb lépéseit a trénerrel is megosztják annak érdekében, hogy az támogathassa őket e tanulási folyamatban.
A folyamat egésze során a tréner kapcsolatban áll a Megrendelő kijelölt vezetőjével, és szükség szerint mindkét fél módosításokat javasolhat.
Minden egyes programot egy úgynevezett analízis előz meg, melyet személyesen vagy – az esetleges területi és szervezeti elkülönültség miatt – kérdőívek segítségével bonyolítunk le. Az analízis segítségével tudjuk testreszabni a programot a heterogén csoportok számára.
A továbbiakban felsorolt tréningjeink megnevezését és moduljait csak gondolatébresztõnek szánjuk, hisz minden célcsoportnál az adott résztvevõi körre hangoljuk a témákat, tematikát és természetesen a módszertant valamint a feladatokat is.